Hur luktar en TV-läkare?

Hur kommer det sig att vissa stiliga herrar till och med ser ut som att de luktar gott? Jag tänker naturligtvis på den spännande världen av amerikanska TV-läkare, som alldeles säkert inte bara duschar innan jobbet utan säkert parfymerar sig ordentligt också.

Om du vill ge samma eleganta intryck som doktorerna här nedan utan att ruinera dig finns lösningen online. Världen av parfym är eklektisk och varierande, men är det det manligt amerikanska uttrycket du är ute efter är till exempel en klassisk Armani parfym helt rätt väg att gå.

Ett tips för att få ut maximal effekt ur din parfym, helt i en läkares effektiva anda, är faktiskt att sätta parfymen i naveln! Absolut kan de traditionella ställena som hals och handleder ge en fin effekt av din parfym, men just naveln är helt optimal för att applicera din parfym. Den naturliga inbuktningen fungerar som en liten skål som håller doften levande länge. Ett annat tips är att spraya parfym i håret. Placerar du parfymen vid armbågar eller knän kan du också få ut extra effekt av parfymen, i och med att de rörliga kroppsdelarna producerar värme som aktiverar parfymens doftpartiklar.

TV-läkare vi minns

Visst minns du Doug Ross? Man kan absolut tycka att George Clooney blivit ännu stiligare med åren, men hans genombrott i Cityakuten sätter en bra standard som inspirationskälla för alla framtida TV-läkare – trots den Ceasar-liknande frisyren! För den som inte kan få nog av Clooney kan glädjande meddelas att han är på väg tillbaka till TV-formatet, 20 år efter Cityakuten.

Och många drömmer nog fortfarande om Dr. McDreamy… Dr. Derek Shepard från Grey’s Anatomy vars hårsvall aldrig verkade ha en endaste lock på fel ställen väckte inte bara Meredith Greys intresse utan hela TV-publikens. Han hade allt en riktigt klassisk TV-läkare ska ha – håret, blicken, romantiska tvivel och helt säkert doften också.

Värt att minnas är att Tom Selleck faktiskt kvalar in på den här listan! Som Dr. Richard Burke gjorde han ett återkommande inhopp i Friends där han tävlade om Monica Gellers kärleksgunst med sin frodiga mustasch. Och nog ser han ut som en riktig parfymkille? Säkert någon mörk, mustig och myskig variant…

Men Dr. House då? Jo, absolut. I den myllrande världen av manliga TV-läkare finns någon för alla smaker. Även för den som uppskattar det lite kärvare uttrycket! Och även om Dr. Gregory House försöker ge intryck av att inte bry sig så vet vi alla att han visst gör det om det mesta – även om sitt utseende.

mh-elegance-lite